2013. január 19., szombat

Hónapforduló

Egy hónapja vagyunk itt Carmielben, és ez egy nagyon sűrű, nagyon eseménydús hónap volt, néha úgy érzem, mintha csak pár napja érkeztünk volna.
Ma Akkóban piacoztunk, meg  a tengerparton voltunk Nehemyán. Gyönyörű meleg napos időnk volt, a tenger csodálatos, még mindig.  T.és A. vitt el minket családostul, jókat beszélgettünk, ettünk, nagyokat sétáltunk. Vásárolgattunk, Balázs vett egy csomó mogyorót, meg kesudiót, meg vettünk még sárkány gyümölcsöt, meg eszegettünk aszalt gyümölcsöt, meg olíva bogyót, meg mindenféle magokat kóstoltunk, sajtokat kóstoltunk, ja és tejesen kiakadtam, mert Akkóban sokkal olcsóbb az olíva olaj, én meg kínomban már vetem kettő rosszabb minőségű megfizethetőt (grrrrrrrrrrr), itt meg a legjobb volt annyi, mint amennyibe az én silánykám került. Óh, igen és vettem töltött szőlőlevelet, amit annnyira, de annyira imádok(!), és finom avokádót. Szóval jó nap volt ez na :).

Ja útközben, beszéltem A.-val, és kérdezte megkaptuk e már az Angol csomagot (ami edényeket, meg takarókat, meg ilyesmit tartalmaz), mondtam még nem (ezt még annó írtam, hogy kapni fogjuk, Zionához le is mentünk, aki mondta is, hogy most megy érte, majd azóta is kuss volt, a héten B. el is ment Yuliához, hogy akkor most mi van, mert nekik nagyon szükségük lenne edényekre, mire habogott egy sort, hogy hát mivel ők vallásosak, gondolták, hogy nekik az nem jó :S, mire visszakérdezett, hogy na jó de egy magyar sem kapott, akkor ezt hogy? Mire mondta, oké, elintézi, ez volt a hét elején, azóta megint síri csend).Szóval A. közölte, hogy ez így nem mehet, akkor ha vasárnap sem kapunk semmit, majd ő elintézi, hát meglátjuk, remélem sikerül neki, nem miattunk, mert nekünk mindenük van, de a másik két családnak tényleg szüksége lenne rá, és egyébként is ami jár az jár!
Jaigen és csak annyit még, hogy ISTENEM MIÉRT KELL MINDENHOL EGY BOLONDNAK IS LENNIE? 
Ma újra sikerült beszélnem régi barátnémmal is, szóval nagyon remélem, jövőhéten végre tényleg eljutok hozzá, és babázhatok egy kicsit :). Nagyon jót beszélgettünk, szerintem vagy egy órát dumáltunk, annyira nagyon szeretnék már vele találkozni. 

2 megjegyzés:

  1. Jó volt látni titeket a tengerparton! (facebook) Jó "hallani", hogy nagyjából minden rendben. Mi ázunk-fázunk és nosztalgiázunk. Hajrá!!! Küzdj a nektek járóért, mert én nem szeretem, ha hülyének néznek, ha még "jóindulattal" teszik is! puszgi

    VálaszTörlés